Returdunke

Vi tager miljøet alvorligt og vores dunke retur

Der skal olie til at holde Grønland kørende. Både, biler og snescootere kræver alle olie. Men hvad gør du med den tomme dunk, når olien er brugt? Svaret er enkelt: Den afleverer du til Polaroil eller Pilersuisoq.

Vi sørger for at bortskaffe dunken på forsvarlig vis. Og står der Texaco på dunken, får du 5 kr. retur. Finder du andre plastdunke i naturen, tager vi også imod dem, men du får kun penge for Texaco-dunke op til 5 liter.

Som leverandør af olie bærer Polaroil et ansvar for vores storslåede natur. Det er et ansvar, som vi tager meget alvorligt. Så de 5 kr. er både din belønning for at gøre det rigtige – og vores bidrag til en renere natur. Og i kampen for en renere natur tæller hver eneste dunk.

Vidste du for eksempel, at plast udgør 80 % af affaldet på Grønlands kyster? Hvis vi ikke fjerner plasten, ender den i maven på vores fisk, fugle og pattedyr. Derfor har Polaroil i de seneste år fjernet plastdunke fra naturen i samarbejde med Grønlands indbyggere. Og indsatsen nytter: I 2021 indsamlede vi sammen over 18.000 dunke.